Om oss

Appoint etablerte seg i 2010, og valgte den gang en strategisk plassering midt i Asker sentrum. Med denne lokasjonen favner vi over et bredt marked, som Oslo, Akershus Buskerud og Vestfold.

Vi er stolte av å ha blitt kåret til en av årets gasellebedrifter både i 2016 og 2017.

Appoint har DNV-GL sertifiserte rekrutteringsrådgivere med lang erfaring og faglig kompetanse innen rekruttering, og vi benytter oss kun av godt utarbeidede utvalgsmetoder. Dette gjør at både våre kandidater og kunder kan være trygge på at rekrutteringsprosessen blir ivaretatt og kvalitetsjekket i alle ledd.

Ann Kristin Bolstad

Ann Kristin Bolstad

Daglig leder

DNV-GL sertifisert rekrutterer
+47 97 189 143ann.kristin.bolstad@appoint.noPerson Sertifisering DNV-GL
Elisabeth Lyngås Hansen

Elisabeth Lyngås Hansen

Partner

DNV-GL sertifisert rekrutterer
+47 99 403 603elisabeth.lyngas.hansen@appoint.noPerson Sertifisering DNV-GL

Referanser

,,

Min erfaring med Appoint er at de leverer kvalitet.

Med kvalitet mener jeg at de er nøye med hva de leverer, de er åpne, ærlige og genuint opptatt av at kunden skal være fornøyd.

Appoint sier ting som de er. Det er ikke et rekrutteringsselskap som "kaster" CVer etter deg når de blir tildelt et oppdrag. De bruker heller gjerne litt mer tid på å finne de riktige kandidatene. Hvilket er tidsbesparende for alle parter!

Jeg har som kunde av Appoint alltid følt at jeg kan være trygg på det de leverer, det er lett å outsource jobben til Appoint.

,,

Adrian Karlsson

Procurement Officer
JFKnudtzen AS
,,

I Collectio AS utfører vi fakturering, purring og inkasso for våre kunder. For at kundene skal være trygge på at vi løser disse oppgavene på en best mulig måte er det viktig for oss å ha dyktige medarbeidere i alle posisjoner. Det er derfor viktig for oss at de som skal rekruttere nye medarbeidere til Collectio setter seg inn i saken og følger opp tett før, under og etter en ansettelsen.

Samarbeidet med Appoint har fungert veldig godt, og Appoint har vært en pålitelig leverandør med ryddige og effektive prosesser. Appoint er tilgjengelige og fleksible, og en god sparringspartner som følger rekrutteringsprosessen hele veien - til den rette kandidaten er på plass.

,,

Marius Barlaug

Daglig leder
Collectio AS
,,

Vi er veldig fornøyde med Appoint da de alltid er tilgjengelige og serviceinnstilte. De er på med en gang og leverer gode kandidater til en konkurransedyktig pris.

,,

Anita Hystad Nygård

HR koordinator
Axactor

Kom i kontakt med oss

Legg igjen en beskjed

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det noe som gikk galt!